6 Nisan 2014 Pazar

Mamalarımız Mamacim.com'dan

Okan daha ilk günlerden itibaren anne sütünden çok mamayı tercih eden bir bebek oldu. Her ne kadar herkes anne sütünü tavsiye etse de Okan'ın mamayı seviyor olması bence dünyanın sonu değil. Hal böyle olunca biz de piyasadaki mamaları araştırıp denemeye başladık. Sonuçta Milupa Aptamil Conformil'in oğlumuz için en uygun tercih olduğunu farkettik.


Conformil'i önce eczaneden alıyorduk. Fiyatı 23.50TL idi. Okan iştahlı bir bebek olduğu için mama bitirme hızı oldukça yüksek. Hal böyle olunca biz de daha ekonomik yoldan mamalarımızı nasıl alırız diye nette araştırma yaptık. Çıkan sonuçlar arasında daha önce hiç alışveriş yapmadığımız ama site olarak görüntüsüyle bize güven veren mamacim'i denemek istedik. Fiyat olarak 15.50TL +KDV idi.

İlk siparişi eşim verdikten sonra gününde gelen kargo ve orjinal ürün olması sebebiyle mamacim.com güvenimizi boşa çıkarmadı. Sonra geçtiğimiz hafta ikinci kez siparişi de verdik. Siparişlerimizi 100 TL yi geçecek şekilde veriyoruz ve bu sayede kargo masrafı ödemiyoruz. Zaten paketler çabuk bittiği için tüketim ve sirkülasyon da sorun yaşamıyoruz. Mama dışında son siparişim de Mustela'nın konak önleyici kreminden de sipariş verdim.

Önümüz yaz ve sitede güneş kremleri de mevcut. Okan için güneş kremi almak için de bu siteyi kullanacağız gibi gözüküyor. Sizlere de değerlendirmeniz için mamacim.com'u öneririm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder